Om oss

                                 

Martina Jildenhem, HR Konsult / Organisationskonsult / ICF, ACC-certifierad
Martina har många års erfarenhet inom HR-branschen. Har erfarenhet inom fastighetsbranschen, hotellverksamhet, detaljhandel, chefsfunktioner inom omsorgen och som HR chef och Administrativ chef. 
Gedigen erfarenhet av rådgivning och coaching av ledare/personal.  Erfarenhet av att arbeta strategiskt- och operativt med HR-processer, erfarenhet av förändrings ledning på individ- grupp- och organisationsnivå. Erfarenhet av att arbeta upp digitala medarbetarportaler efter kunds grafiska profil. Beteendevetenskaplig utbildning, (kand. Arbetsvetenskapligt program H.H). ICF ACC-certifierad coach med nisch på executive coaching.

Martin Sandberg, Teknisk Konsult
Martin har många års erfarenhet inom främst plastindustrin inom Norden. Har arbetat med maskin försäljning, inköp, projektledning, flödesritningar i Autocad samt installationer och service. Talar flytande engelska och tyska. 

Driver två företag tillsammans
Vi kommer båda från småföretagarfamiljer som präglat oss under vår uppväxt. Vi driver HR Effekt tillsammans och sedan 2014 fastighetsbolaget
MM Fastigheter då vi äger, förvaltar och hyr ut bostadslägenheter i Halland. Vi har tillsammans många års erfarenhet av entreprenörskap och utvecklingsarbete. 
www.mm-fastigheter.se